feb
7

Ez egy nagyon jó kérdés és igazából könnyen össze lehet foglalni, hogy mire kell figyelni puzzle vásárlás közben. A hivatkozáson található játék webáruházban pl sok hasznos infót is találhatsz, így ebből kindulva összefoglalom, hogy mire érdemes figyelni.

1. Puzzle darabszám szerint.

Az első és legfontosabb dolog, hogy pontos hány darabból álljon a puzzle ugyebár. Kezdőknek, illetve a fiatalabbaknak inkább a kisebb, 500-1000 és az ez alatti kirakósok ajánlottak, mivel nem baj ha könnyen jön a sikerélmény is és egy kezdő puzzle játékos nem biztos, hogy könnyen megbírkózik egy 2-3000 darabos kirakóssal. Aki már profi a témában annak kb bármit rendelhetünk, innentől csak az számít, hogy legyen hol kirakni és ehhez nagy segítsés, hogy minden terméknél látható a puzzle mérete.

2. A témakör

Második pontos tényező, hogy mi van a képen. Egy lánynak jó eséllyel jobban fog tetszeni egy állatos puzzle kép, mint egy Ferrari, de ezt sose lehet tudni, így lehetőleg olyat válasszunk ami valamennyire kapcsolódik a személy érdeklődési köréhez. A tuti tipp, hogy egy szép tájképpel nem nagyon lehet mellé lőni.

3. Milyen puzzle márka legyen

El is érkeztünk a harmadik és az egyik leginkább vitatott kérdéshez, hogy mégis milyen puzzlet vegyünk. Annyiféle gyártó van, mint égen a csillag és bizony az átlag vásárlót ez könnyen összezavarhatja. Sok cég jó minőséget gyárt, így többet is bártan merünk ajánlani, ilyenek például a Ravensburger, Dino és a Castorland, de még sok más minőségi puzzlet gyártó cég van. Az egyetlen fontos dolog, hogy szakboltban vásároljunk, puzzle vagy játék áruházban, mert ott általában csak minőségi terméket tartanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://puzzlekirakos.blog.hu/api/trackback/id/tr305803641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása