jún
12

A sok ezer darabos kirakósok mellett érdemes megnézni az egyéb online puzzle játékokat is, hiszen ezeknél is lehet nem kevés puzzlet találni. Ezek nem hosszú napokig tartó kirakósok, hanem inkább 5-10 perces egyszerűbb verziók. Ennek az az előnye, hogy így is tudunk velük online játszani, hiszen nem mindenki szeret órákig a monitor előtt merengeni és nem is lenne egyszerű egy 2000 darabos puzzlet a számítógépen kirakni.

Puzzle mellett még más, a való életben nagyon is népszerű játéknak van online verziója, ilyen pl a sudoku és az online sakk játékok. Mindkettő nagyon népszerű és nem hátrány, hogy a sudoku-ból kb végtelen feladvány áll így rendelkezésre(igazából nem az, csak nagyon sok :) ). A sakk játéknak az a nagy előnye a neten, hogy nem kell állandóan ellenfélre vadászni, hiszen itt a számítógép ellen tudunk játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://puzzlekirakos.blog.hu/api/trackback/id/tr207538256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása